Veelgestelde Vragen
16774
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16774,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14975
 

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe was ik mijn bedrukte kleding?

Bedrukte kleding kan over het algemeen allemaal op 40 graden, het liefst binnenste buiten gewassen worden. Kleding met speciale prints die gemaakt zijn voor bijvoorbeeld de horeca of ander werk waarbij de kans op slijtage en vuil groot is kunnen op 90 graden gewassen worden. Het ligt er dus aan waarvoor het kledingstuk gebruikt gaat worden. Het is van cruciaal belang dat een print van dusdanige kwaliteit is gemaakt dat het past binnen de desbetreffende branche. Wij zullen u hierin adviseren.

Het gebruik van een wasdroger raden wij ten alle tijden af en kan de levensduur van uw kledingstuk / print verkorten. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. 

Wat is de minimale afname?

U kunt bij ons al vanaf één exemplaar een bestelling plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de kostprijs van een enkel kledingstuk met print een hogere prijs heeft ten opzichte van een order waarbij de aantallen hoger liggen.

Kan ik blanco textiel bestellen?

Ja, u kunt bij ons textiel bestellen zonder prints erop. Wij sturen u op aanvraag de website door van onze leveranciers waar wij al jaren zaken mee doen. Men heeft een groot aanbod aan textiel, welke wij voor u kunnen bestellen.

Kan ik eigen kleding aanleveren?

Eigen kleding aanleveren kan. U betaalt dan enkel voor de bedrukking. Wel kunnen wij bij bepaalde stoffen waar u graag een print op wilt geen garantie geven wat betreft duurzaamheid. Prints kunnen niet goed hechten op sommige stoffen die vrijwel geen structuur hebben of bijvoorbeeld erg rekbaar of flexibel zijn. Wij zullen u uiteraard hierin adviseren.

Wat is de levertijd?

Onze levertijd bedraagt gemiddeld 1-1,5 week bij orders groter dan 10 items, tenzij de klant de wens heeft om een order eerder in huis te hebben. Hiervoor kan een meerprijs voor gerekend worden. Spoedbestellingen kunnen dus, neem hiervoor contact met ons op.

Voor enkele items kunt u vrijwel direct bij ons terecht (klaar terwijl u wacht), mits het kledingstuk op voorraad is. Voor 1-10 stuks hanteren wij een levertijd van 1-4 werkdagen (tevens afhankelijk van voorraad).

Hoe lever ik mijn bestanden aan?

Uw Art-work of logo’s kunt u in de volgende originele bestanden aanleveren: AI, EPS of PDF. Let er op dat uw bestanden originele bestanden met snijlijnen zijn. Indien dit niet het geval is, kan het dat wij een meerprijs berekenen voor het converteren van uw bestand of het overtrekken / opnieuw ontwerpen van uw logo.

Kan ik samples bestellen?

Ja, u kunt bij ons samples bestellen. U kunt meerdere samples bestellen om bijvoorbeeld een keuze te kunnen maken uit verschillende kledingstukken. Uiteraard worden deze wel gefactureerd of verrekend met de order die uiteindelijk geplaatst wordt.

Heb ik garantie?

Wij bieden onze klanten altijd een garantie van 2 maanden. En dan wel met als uitgangspunt dat de kleding wordt gewassen zoals door ons is geadviseerd. Zo ook dat er geen gebruik is gemaakt van de wasdroger en dat de kleding is gebruikt zoals men heeft aangegeven tijdens de intake. Wanneer een kledingstuk meerdere keren per week wordt gedragen hebben wij een goede indicatie omtrent het gebruik hiervan. Mocht het zo zijn dat er binnen 2 maanden bij gepast en logisch gebruik van uw kledingstuk er toch een mankement ontstaat, dan zullen wij dit kosteloos herstellen of re-produceren.

Rekenen jullie opstart- en opmaakkosten?

Wij rekenen alleen opmaakkosten wanneer een logo niet goed wordt aangeleverd en wij er werk in moeten stoppen. Zo ook het aanpassen van een logo is mogelijk maar ook hiervoor wordt tijd gerekend. Een aanpassing van een logo of een onvolledig bestand/logo omzetten naar snijbestanden kost € 50,-. Wel is het zo dat wanneer een logo in de juiste bestanden wordt aangeleverd en wij er helemaal niets mee hoeven te doen, er geen opmaakkosten worden gerekend. Zo ook rekenen wij geen opstartkosten.

Kan ik kleding passen?

Kleding kan gepast worden. Wij hebben altijd wel wat samples in huis die kunnen aansluiten op uw wensen. Wij zien u graag in onze winkel!

Kan ik meerdere maten en modellen bestellen per ontwerp?

U kunt bij een order van bijvoorbeeld T-shirts met print verschillende maat series bestellen. Stel u besteld 50 T-shirts met print, dan kunt u kiezen welke maten dat worden. Zo ook kunt u in zo’n order dames en heren shirts combineren. Hier zit geen prijsverschil in.

Kunnen jullie logo's ontwerpen/ bestaande logo's aanpassen?

Ja, logo ontwerp behoort zeker tot onze diensten. Neem contact op met uw wensen voor een vrijblijvende offerte. Wij kunnen ook bestaande logo’s aanpassen. Naar aanleiding van de tijd die er in wordt gestoken wordt er een kostprijs berekend. Dit kan vanaf € 50,- per 30 minuten.