Veelgestelde Vragen
Is er een minimale afname?

U kunt bij ons al vanaf een exemplaar een order plaatsen. Houd er wel rekening mee dat de kostprijs van een enkel kledingstuk met print een hogere prijs heeft ten opzichte van een order waarbij de aantallen hoger liggen.

Kan ik blanco textiel bestellen?

U kunt bij ons textiel bestellen zonder prints erop. Wij kunnen u een link doorsturen van een van onze leveranciers waar wij al jaren zaken mee doen. Men heeft een groot aanbod aan textiel.

Kan ik eigen kleding aanleveren?

Eigen kleding aanleveren kan. U betaalt dan enkel voor de bedrukking. Wel kunnen wij bij bepaalde stoffen waar u graag een print op wilt geen garantie geven wat betreft duurzaamheid. Prints kunnen niet goed hechten op sommige stoffen die vrijwel geen structuur hebben of bijvoorbeeld erg rekbaar of flexibel zijn.

Kan ik samples bestellen?

U kunt bij ons samples bestellen. U kunt meerdere samples bestellen om bijvoorbeeld een keuze te kunnen maken uit verschillende kledingstukken. Natuurlijk worden deze wel gefactureerd.

Hoe lever ik mijn bestanden aan?

Uw Art-work of logo’s kunt u in de volgende originele bestanden aanleveren: AI, EPS of PDF. Let er op dat uw bestanden originele bestanden zijn.

Hoe was ik bedrukte kleding?

Bedrukte kleding kan over het algemeen allemaal op 40 graden gewassen worden. Kleding met speciale prints die gemaakt zijn voor bijvoorbeeld de horeca of ander werk waarbij de kans op slijtage en vuil groot is kunnen op 90 graden gewassen worden. Het ligt er dus aan waarvoor het kledingstuk gebruikt gaat worden. Het is van cruciaal belang dat een print van dusdanige kwaliteit is gemaakt dat het past binnen de desbetreffende branche. Wij zullen u hierin adviseren. Het gebruik van een wasdroger raden wij ten alle tijden af.

Wat is de levertijd?

Onze levertijd is minimaal 10 werkdagen tenzij de klant de wens heeft om een order eerder in huis te hebben. Hiervoor kan een meerprijs voor gerekend worden. Spoedbestellingen kunnen dus.

Kennismaking of afspraak?

Onze openingstijden:
Maandag 13:00-18:00
Dinsdag, Woensdag, Vrijdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten m.u.v. Vaste koopzondagen (elke laatste zondag v/d maand: 12:00-17:00)
U kunt ten alle tijden langskomen in de winkel voor informatie, maar voor een uitgebreide meeting, kunt u per mail een afspraak met ons maken.

Heb ik garantie?

Wij bieden onze klanten altijd een garantie van 2 maanden. En dan wel met als uitgangspunt dat de kleding wordt gewassen zoals door ons is geadviseerd, mede op factuur. Zo ook dat er geen gebruik is gemaakt van wasdrogers. En dat de kleding is gebruikt zoals men heeft aangegeven tijdens de intake. Wanneer een kledingstuk meerdere keren per week wordt gedragen hebben wij een goede indicatie omtrent het gebruik hiervan. Mocht het zo zijn dat er binnen 2 maanden bij gepast en logisch gebruik van uw kledingstuk er toch een mankement ontstaat, dan zullen wij dit kosteloos herstellen of re-produceren.

Wat zijn de prijzen?

Wij kunnen geen vaste prijzen vermelden op de website. Dit vanwege het feit dat onze opdrachten voor onze klanten zeer uit een lopen. Veelal heeft dit ook te maken met maatwerk. Gezien wij vele soorten kledingstukken uit een groot assortiment kunnen leveren zo het niet realistisch zijn om hier pagina’s lange prijslijsten van op de site te zetten. Wel kunnen wij een kleine indicatie geven van bijvoorbeeld een simpel kwaliteits T-shirt met een simpel klein logo voor en groot achter in 1 kleur bij ons begint bij de 13,50 per shirt ex btw. Denk dan ook bij deze prijzen aan een minimale afname van 10 stuks.

Rekenen jullie opmaakkosten?

Wij rekenen alleen opmaakkosten wanneer een logo niet goed wordt aangeleverd en wij er werk in moeten stoppen. Zo ook het aanpassen van een logo is mogelijk maar ook hiervoor wordt tijd gerekend. Een aanpassing van een logo of een onvolledig bestand/logo omzetten naar snijbestanden kost € 40,- Wel is het zo dat wanneer een logo in de juiste bestanden wordt aangeleverd en wij er helemaal niets mee hoeven te doen, er geen opmaakkosten worden gerekend.

Kan ik kleding passen?

Kleding kan gepast worden. Wij hebben altijd wel wat samples in huis die kunnen aansluiten op uw wensen.

Kan ik meerdere maten en modellen bestellen per ontwerp?
U kunt bij een order van bijvoorbeeld T-shirts met print verschillende maat series bestellen. Stel u besteld 50 T-shirts met print, dan kunt u kiezen welke maten dat worden. Zo ook kunt u in zo’n order dames en heren shirts combineren.
Kunnen jullie bestaande logo's aanpassen?
Wij kunnen bestaande logo’s aanpassen. Naar aanleiding van de tijd die er in wordt gestoken wordt er een kostprijs berekend. Dit kan vanaf € 40,- per 30 minuten. Logo ontwerp doen wij ook. Prijzen hiervan geschieden in overleg met de klant.
Hoe geschied de betaling?

Wij werken met vooruitbetaling. Zodra de klant een keuze heeft kunnen maken in een product en print zullen wij de klant een offerte toezenden. Als de klant akkoord is met de prijsopgave zullen wij deze een factuur mailen. Zodra het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven zullen wij de order gaan verwerken.

STAAT UW VRAAG ER NIET BIJ? NEEM CONTACT MET ONS OP!