Textielbedrukking & Bedrijfskleding
15471
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15471,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14975,elementor-page elementor-page-15471

Uw uitstraling, onze zorg 

Al ruim 10 jaar bedrukken wij voor vele en diverse bedrijven, verenigingen en overige organisaties t-shirts en een groot scala aan overig textiel en accessoires. Hetzij voor een groot sportevenement, festival, promotiecampagne of andere evenementen waarbij herkenbaarheid en eenheid belangrijk is.

Tevens produceren wij ook kleinere oplagen voor vrijgezellenfeestjes, babyshowers, eenmanszaken of sportteams. Wij bedenken, bedrukken en verzorgen de shirts of kledingstukken die passen bij uw project.

Wulterkens Customized Wear werkt al jaren samen met een aantal zeer grote textielleveranciers. Vandaar wij in staat zijn om voor vele branches topkwaliteit team en/of bedrijfskleding te kunnen leveren. T-Shirts, Truien, Hoodies, Vesten, Caps, Mutsen, Tassen…Maar ook: Blousen, Schorten, Sloven, Koksbuizen, Jassen, Veiligheidskleding, Overalls en Sportoutfits. Customized Wear kan u en uw personeel of team voorzien van professionele bedrijfskleding. En natuurlijk zorgen wij er dan ook voor dat uw kleding wordt voorzien van logo’s, teksten en afbeeldingen naar wens. Onze kennis en ervaring wat betreft materialen en prints is erg groot. Wij leveren altijd maatwerk op basis van uw wensen. 

Gezien wij een ruime ervaring hebben in en rondom de modebranche, mede vanwege onze eigen kledinglabels, is onze kennis groot wat betreft kwaliteit en duurzaamheid omtrent textiel. Vandaar wij het vanzelfsprekend vinden om te werken met kleding waar wij achter staan. Samen met de klant overleggen en brainstormen wij over welk t-shirt of kledingstuk het beste past en functioneert om uw uitstraling en een eventuele boodschap optimaal over te brengen. 

Kwaliteit is een keuze 😉

Voor speciale bedrijvigheden waarbij de kleding blootgesteld wordt aan bepaalde omstandigheden zorgen wij voor prints die bestendig zijn tegen bijvoorbeeld hitte in de horeca of wrijving tijdens bepaalde sport activiteiten. Wij garanderen bij normaal gebruik een lange levensduur van uw product. 

Van de horeca tot de bouw, onze klantenkring is zeer divers en zo ook onze expertise per branche. Zie hier enkele van onze vaste klanten.

En hier onze portfolio om een indruk te krijgen van wat wij allemaal creëren. Bekijk onderstaand filmpje voor een kijkje achter de schermen en hoe wij werken! 

U vraagt, wij creëren

Wij gaan als volgt te werk: 

 

U neemt contact met ons op met uw wensen en wij beginnen met u mee te denken wat betreft mogelijkheden. Na de verschillende opties te hebben besproken maken wij een vrijblijvend digitale/grafische opzet van hoe de kleding eruit komen te zien met de gewenste teksten en logo’s zoals besproken. Bij een akkoord hiervan en na ontvangst van betaling, gaan wij aan de slag met de order. Onze productietijd varieert afhankelijk van de drukte, maar is gemiddeld 1-1,5 week. Ook voor spoedorders kunt u bij ons terecht. Om de juiste maten van uw medewerkers te kunnen bepalen is het mogelijk om eerst pas-samples te bestellen. 

 

Voor een of enkele stuks (minder dan 10) verwijzen wij u graag naar onze online”customizer”, waar u uw eigen kledingstuk online kan personaliseren naar wens. 

 

Wilt u meer weten? Bekijk de pagina met antwoord op veelgestelde vragen of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!