T-Shirt Bedrukking

Al jaren bedrukken wij voor vele bedrijven, sportverenigingen en overige organisaties T-shirts en ander textiel. Hetzij voor een groot sportevenement, festival, promotiecampagne of andere evenementen waarbij herkenbaarheid en eenheid belangrijk is.
Wij bedenken, bedrukken en verzorgen de shirts of kledingstukken die passen bij uw project.

Zo ook kunnen wij kleinere opdrachten aannemen wanneer het gaat om kleding voor bijvoorbeeld: Vrijgezellenfeestjes, babyshowers, eenmanszaak of sportteams. Vooral de kleine en middelgrote sportscholen maken veel gebruik van de diensten van Customized Wear wanneer het gaat om T-shirtbedrukking.

 

Wij gaan als volgt te werk:

 

U neemt contact met ons op met uw wensen en wij beginnen met u mee te denken wat betreft mogelijkheden. Na de verschillende opties te hebben besproken maken wij vrijblijvend digitale opzetjes van hoe de t-shirts eruit komen te zien met de gewenste teksten en logo’s zoals besproken. Bij een akkoord gaan wij aan de slag met de bedrukking. 

 

Gezien wij een ruime ervaring hebben in en rondom de modebranche, mede vanwege onze eigen kledinglabels, is onze kennis groot wat betreft kwaliteit en duurzaamheid omtrent textiel. Vandaar wij het vanzelfsprekend vinden om te werken met kleding waar wij achter staan. Samen met de klant overleggen en brainstormen wij over welk t-shirt of kledingstuk (sweater, hoodie, etc.) het beste past en functioneert om uitstraling en een eventuele boodschap optimaal over te brengen. Wij garanderen bij normaal gebruik een lange levensduur van uw product. 

Een kleine selectie van onze t-shirt bedrukking opdrachten:
NEEM CONTACT MET ONS OP
Overige Diensten:
  • Bedrijfs- & Teamkleding

    Voor iedere branche verzorgen wij een professionele, frisse uitstraling.

  • Logo Ontwerp

    Logo's worden speciaal op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.