×

WULTERKENS STORE

Kerkstraat 63/8
1211 CL Hilversum
Gooische Brink Passage

OPENINGSTIJDEN

Maandag                         13:00 - 17:00
Dinsdag t/m Zaterdag   10:00 - 17:00
Zondag.                            Gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATIEF IN CREËREN

Wulterkens Customized Wear is in 2011 opgericht door Edwin Wulterkens & Nadira Ramautarsing. Het bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het personaliseren van textiel is ontstaan vanuit liefde voor het creëren van iets nieuws, unieks en persoonlijks en daarbij het bedienen van een constant groeiende en diverse markt. Wulterkens voorziet jong en oud, particulier en organisatie, van een representatieve, unieke uitstraling en/of (huis)stijl. Wij zijn ook u graag van dienst!

NÉT WAT VERDER

Mede door onze ruim 11 jarenlange ervaring en creativiteit, en het waarborgen van kwaliteit en snelle en goede service, staat Wulterkens Customized Wear er om bekend dat wij nét wat verder gaan dan onze collega textieldrukkers. Ons team heeft diverse expertises, waarbij wij heel goed kunnen adviseren op een breed scala aan gebieden. Wij denken mee met de klant vanaf het ontwerp/ re-styling van logo’s en ontwerpen, selectie van de juiste kledingstukken en textielmerken, de juiste stoffen/materiaal voor duurzaam gebruik, kleuren, pasvorm etc. Voor private labeling of wederverkoop denken wij ook graag mee m.b.t. de marketing en adviseren wij op gebied van verkoop en verkoopprijzen. Kortom, alles wat bijdraagt tot een real-life visitekaartje welke volledig passend is aan de gewenste uitstraling en huisstijl van het bedrijf. Of alles wat leidt tot een succesvol eigen label. 

DE WULTERKENS STORE

Naast onze activiteiten voor bedrijven, is de Wulterkens Customized Wear Store in de Gooische Brink Passage in Hilversum geopend sinds 1 december 2016. De winkel heeft een oppervlakte van 150m2 en biedt een ruim assortiment van high quality kleding, caps en tassen aan. Het concept van de winkel is om ook particuliere klanten te helpen met hun wens wat betreft een gepersonaliseerd kledingstuk en/of accessoire. Dit gebeurd ter plekke in de winkel en de klant kan zijn eigen idee tot leven zien komen op een kledingstuk in onze ‘’open keuken’’. Wij creëren de meest unieke cadeautjes of eigen creaties waar men nog jaren van kan genieten!
In de meeste gevallen, beschikt de klant binnen een korte tijd over zijn of haar bedrukte danwel gepersonaliseerde T-shirt, hoodie, sweater of cap. Oftewel, klaar terwijl u even een kopje koffie gaat drinken!

MODERNE KUNST

In vele gevallen creëren wij ''kunst'' op kleding en overig textiel, omdat wij natuurlijk echt alles kunnen maken!
Wij vonden het daarom heel passend om een leuke samenwerking met kunst atelier Moderne Kunst in Leiden te beginnen. Sinds Juni 2022 hebben wij een mooie, exclusieve selectie aan kunst van diverse kunstenaars te koop staan in de winkel. Zeker de moeite waard om een keertje te komen bekijken voor de liefhebbers!

Kerkstraat 63/8
1211CL Hilversum
Gooische Brink Passage

 

YOU ASK, WE CREATE

Kwaliteit en service zijn een keuze, en wij vinden het belangrijk dat bij die woorden, gelijk aan Wulterkens Customized Wear gedacht wordt. Wij zijn niet alleen experts in ons vak, maar hebben plezier in ons werk, liefde voor het creëren en het optimaliseren van de beleving en representativiteit van onze klanten.
T-Shirts, Truien, Hoodies, Vesten, Caps, Mutsen, Tassen…Maar ook: Blouses, Schorten, Sloven, Koksbuizen, Jassen, Veiligheidskleding, Overalls en Sportoutfits...met uw logo, slogan of een speciaal ontwerp bedrukt. You name it, we create it!
Wij leveren altijd maatwerk op basis van uw wensen.
Niet alleen bedrukken wij voor grote bedrijven en evenementen, maar doen ook kleinere oplagen (vanaf 1 stuk) voor verjaardagen, vrijgezellenfeestjes, babyshowers, eenmanszaken, zzp-ers, sportteams of voor de radio/tv.

.

TOP