fbpx

Kluivert Dog Rescue Center Curaçao

Kluivert Dog Rescue Center Curaçao

Rossana Kluivert zet zich al meer dan tien jaar in om het hondenleed op de wereld te bestrijden. Het is haar droom om dit probleem grootschalig aan te pakken. Samen met familie, vrienden, kennissen en vrijwilligers heeft Rossana  nu de stichting “Kluivert Dog Rescue Center” op Curaçao opgezet. Het betreft hier een stichting zonder winstoogmerk en is daardoor grotendeels afhankelijk van donaties en nalatenschappen.

Vanwege onze groeiende naamsbekendheid en goede reputatie zijn wij een tijdje geleden benaderd door Rosanna Kluivert en haar zoon Nino. Of er interesse was in een samenwerkingsverband. Natuurlijk! Wulterkens Customized Wear heeft een bijdrage gedaan door een flinke partij high quality T-shirts te doneren voor het team en de opstart van het project.

Inmiddels boekt de stichting veel successen en begint steeds meer internationale bekendheid te krijgen. Met als gevolg dat Wulterkens Customized Wear nu verantwoordelijk is voor de grotere producties wat betreft diverse soorten T-shirts die op Curaçao in de Kluivert Dog Resque Center Shop veel verkocht worden aan fan’s en toeristen.

Opbrengst van de Kluivert merchandise gaat natuurlijk naar de stichting. High quality T-shirts in prachtige pastelkleuren helemaal in de Caraïbische stijl. Met Kluivert logo natuurlijk.

Met liefde, zorg en trots verzorgd door Wulterkens Customized Wear. Voor vragen, neem contact met ons op. Zie ook diverse mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan de Kluivert Dog Rescue Center op hun website.

    

 

Geen reactie's

Geef een reactie