Bedrijskleding / Teamwear

Customized Wear werkt al jaren samen met een aantal zeer grote textielleveranciers. Vandaar wij in staat zijn om voor vele branches topkwaliteit team en/of bedrijfskleding te kunnen leveren. Van schorten tot en met koksbuizen en van overall tot sportoutfit, Customized Wear kan u en uw team voorzien van professionele bedrijfskleding. En natuurlijk zorgen wij er dan ook voor dat uw kleding wordt voorzien van een logo naar wens. Onze kennis en ervaring wat betreft materialen en prints is erg groot. Vandaar wij maatwerk kunnen leveren omtrent de combinatie tussen kwaliteit en duurzaamheid van een kledingstuk met print. Van de horeca tot de bouw, onze klantenkring is zeer divers en zo ook onze expertise per branche.

 

Wij gaan als volgt te werk: 

 

U neemt contact met ons op met uw wensen en wij beginnen met u mee te denken wat betreft mogelijkheden. Na de verschillende opties te hebben besproken maken wij vrijblijvend digitale opzetjes van hoe de kleding eruit komen te zien met de gewenste teksten en logo’s zoals besproken. Bij een akkoord gaan wij aan de slag met het bestellen van de kleding. Om de juiste maten van uw medewerkers te kunnen bepalen is het mogelijk om eerst pas-samples te bestellen. 

 

Voor speciale bedrijvigheden waarbij de kleding blootgesteld wordt aan bepaalde omstandigheden zorgen wij voor prints die bestendig zijn tegen bijvoorbeeld hitte in de horeca of wrijving tijdens bepaalde sport activiteiten. Wij garanderen op deze manier bij normaal gebruik een lange levensduur van uw product.

Een kleine selectie van bedrijven/teams die wij hebben voorzien van kleding:
NEEM CONTACT MET ONS OP
Overige Diensten:
  • T-Shirt Bedrukking

    Flex & digitale print op diverse soorten kledingstukken, tassen, caps etc.

  • Logo Ontwerp

    Logo's worden speciaal op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.