×

WULTERKENS STORE

Kerkstraat 63/8
1211 CL Hilversum
Gooische Brink Passage

OPENINGSTIJDEN

Maandag                         13:00 - 17:00
Dinsdag t/m Zaterdag   10:00 - 17:00
Zondag.                            Gesloten

FORGOT YOUR DETAILS?

UW UITSTRALING, ONZE ZORG

Al ruim 11 jaar verzorgen en bedrukken wij voor het bedrijfsleven een groot scala aan textiel en accessoires. Voor iedere branche: Van een warme, functionele werkjas voor de schilder met een eenmanszaak, mooie blouses en schorten voor horeca personeel, tot honderden t-shirts voor een groot sportevenement, festival of andere gelegenheid waarbij herkenbaarheid en eenheid belangrijk is. Elke organisatie heeft kleding nodig welke bijdraagt aan zijn algehele beleving en een professionele, herkenbare uitstraling. Wij leveren maatwerk op basis van uw wensen!

EEN REAL-LIFE BUSINESS CARD

Wij geloven dat u en uw personeel een real-life visitekaartje zijn. Dit niet alleen vanwege de manier waarop u uw producten & diensten levert, maar ook op de manier waarop u voor de dag komt. Niet voor niets de eeuwenoude uitspraak, welke hedendaags nog meer relevant is dan ooit: ''de kleding maakt de man (/ vrouw/ persoon)''! ;-)

Met onze expertise, helpen wij u graag hier vorm aan te geven. Wij gaan als volgt te werk:

01 IDEE

U komt met uw wens of idee, bespreekt dit met ons in persoon in de winkel of per mail/ telefoon. Wij staan u graag te woord en ons team is vrij goed in de vertaalslag maken van idee naar een concreet ontwerp. Om de juiste maten van uw medewerkers te kunnen bepalen is het mogelijk om eerst pas-samples te bestellen.

02 DESIGN

Ons design team gaat hier mee aan de slag en werkt uw idee grafisch uit. Wellicht heeft u al een bestaand logo of ontwerp en moet die alleen iets aangepast worden? Of moeten wij een compleet nieuw logo of ontwerp voor u maken? Logo's, afbeeldingen, teksten...klein, groot, één- of meerkleurig- Het kan allemaal!

03 KLEDING

Naast het grafisch ontwerp is het belangrijk om de juiste kledingstukken en accessoires te kiezen die passen bij uw wens en uitstraling. Denk hier aan materiaal (ivm functionaliteit), kleuren, modellen en pasvorm. Ook hier helpen wij u mee. Het voelen van de kwaliteit van de stoffen (en passen van de kleding) kan ook bij ons in de winkel!

04 PRODUCTIE

Na ontvangst van uw definitief akkoord op ontwerp, kleding en offerte, gaan wij na ontvangst van betaling aan de slag met productie! Onze levertijd bedraagt tussen de 1 en 1,5 week, afhankelijk van de ordergrootte en drukte op dat moment. Wij produceren al vanaf 1 item en ook voor spoedorders kunt u bij ons terecht. Vragen? Zie onze FAQ pagina.

1

KWALITEIT EN SERVICE ZIJN EEN KEUZE

Gezien wij ruime ervaring hebben in en rondom de modebranche, mede vanwege onze eigen kledinglabels, is onze kennis groot wat betreft kwaliteit en duurzaamheid van textiel. Vandaar wij het vanzelfsprekend vinden om enkel te werken met kleding waar wij achter staan. Samen met de klant overleggen en brainstormen wij over welk kledingstuk het beste past en functioneert om uw uitstraling en boodschap/ doel optimaal over te brengen.

2

EYE FOR DETAIL

Onze expertise, ervaring en oog voor detail, in combinatie met gebruik making van de nieuwste print-technieken en bedrukking machines, zorgt er voor dat Wulterkens Customized Wear hét adres is voor bedrijfskleding, textielbedrukking en (logo) design in 't Gooi en de Randstad voor zowel grote als kleine oplagen. 
Wij genieten er enorm van om van uw idee met u meedenkend, uiteindelijk een fysiek eind product te creëren, waar u en uw team met trots in kunnen lopen. 

3

CREATED WITH CARE

Voor speciale bedrijvigheden waarbij de kleding blootgesteld wordt aan bepaalde omstandigheden zorgen wij voor prints die bestendig zijn tegen bijvoorbeeld hitte in de horeca of wrijving tijdens bepaalde sport activiteiten. Wij garanderen bij normaal gebruik een lange levensduur van uw product. Niet alleen maken wij gebruik van duurzame, gecertificeerde textielmerken, waarvan het gehele productie proces gecontroleerd wordt op dat deze op maatschappelijk verantwoorde en milieu vriendelijke manier verloopt. Ook de inkt die wij gebruiken voor de prints is eco-gecertificeerd. Deze standaarden kennen ook aanvullende eisen voor de veiligheid van werknemers en consumenten, sociale criteria en chemische residuen.
Kwaliteit, Service, Duurzaamheid & Eerlijkheid zijn onze kernwaarden. 

4

5-STERREN VAN ONZE KLANTEN

 Niet zomaar hebben wij inmiddels een uiteenlopend klantenbestand opgebouwd van klein tot grote en bekende bedrijven in ruimschoots alle branches. Zo ook zijn wij het vaste adres van Gemeentes en vergelijkbare organisaties en doen wij regelmatig projecten die voorbij komen op de Nederlandse Televisie. ”Als je het doet, doe het dan goed” is de mindset van het Wulterkens team. Wij durven dan ook gerust en met trots te zeggen dat onze klanten deze instelling ten alle tijde optimaal ervaren. Hun (5⭑) ervaringen leest u hier :-)

5

OOK VOOR ONZE COLLEGA'S

Sinds September 2022 hebben wij een Direct-To-Film (DTF) printer aangeschaft. Een super machine, welke ons in staat stelt om de meest gedetailleerde en bijzondere prints te creëren van duurzame kwaliteit. Denk dan aan full color logo's en designs in originele PMS kleuren en/of met overlopende kleuren, welke niet mogelijk zijn met standaard folie en plotter. Wij leveren deze prints ook aan collega drukkers op A4 of A3 transfervellen. Zo hoeft niemand ooit nee te verkopen aan een klant en helpen wij elkaar verder! Zie onze pagina veelgestelde vragen, onder het kopje prijzen voor meer informatie. Nog vragen over de mogelijkheden? neem gerust contact met ons op!

TOP