Wulterkens Customized Wear

Creatief in Creëren

Customized Wear is in 2011 opgericht door Edwin Wulterkens & Nadira Ramautarsing. Het bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het personaliseren van textiel is ontstaan vanuit de interesse en creativiteit om een markt te bedienen die zeer groeiende is, vanwege het feit dat elk bedrijf of organisatie kleding nodig heeft waarmee men op een professionele manier herkend kan worden. Echter gaat Customized Wear net wat verder. Het bedrukken en verzorgen van  T-shirts en overig textiel is natuurlijk iets wat door velen T-shirt bedrukkers wordt aangeboden. Men zal dat grotendeels ook wel goed doen. Het verschil zit er echter in de ervaring en creativiteit van Customized Wear. De initiatiefnemers hebben meerdere expertises waardoor hun diensten verder gaan dan van anderen.

 

Zo zijn beiden al geruime tijd actief in de modebranche vanwege het opzetten van hun eigen kledinglabels. Zo ook wordt men door deze ervaringen regelmatig ingehuurd om kleine beginnende t-shirt – en kleding merken te assisteren en te helpen om van start te gaan. Van het ontwerpen van een hip design, tot aan de  daadwerkelijke t-shirt sampling hiervan, men heeft de ervaring en contacten.

 

Tevens is er genoeg creativiteit in huis wat betreft het ontwerpen of re-stylen van logo’s. De kennis van welke print en van wat voor materiaal deze zou moeten zijn is allemaal onderdeel van een groot geheel wat betreft professionaliteit en dienstverlening. Denk ook  aan aanvullende diensten zoals begeleiding omtrent promotie op Social Media tot aan het opzetten van een hippe kledinglijn die bestemd is voor uw personeel of eventuele verkoop. Het team van Customized Wear werkt met meerdere partijen samen om het beste resultaat te kunnen leveren voor onze klanten. Vele expertises die krachten bundelen om uit te blinken in resultaten. Vanwege de combinatie van onze contacten en de samenwerking hiervan behoort Customized Wear tot een van de meest creatieve en beste leveranciers van bedrijfskleding en gepersonaliseerde kleding.

 

Een goede zaak…
Edwin en Nadira hechten een grote waarde aan de planeet zo min mogelijk te belasten aan hun hand. Zo werken ze voor Wulterkens Customized Wear alleen met textiel waarvan de gehele productie proces gecontroleerd wordt op dat deze op maatschappelijk verantwoorde en milieu vriendelijke manier verloopt. Deze standaarden kennen ook aanvullende eisen voor de veiligheid van werknemers en consumenten, sociale criteria en chemische residuen.

 

Wulterkens Store in Hilversum

De Wulterkens Customized Wear Store is geopend op 1 december 2016. Echter is het bedrijf al jaren actief op het gebied van bedrijfskleding, textielbedrukkingen en personalisatie. De winkel heeft een oppervlakte van 160m2 en bied een ruim assortiment aan kleding, caps en tassen aan. Het concept van de store is om klanten te helpen met hun wens wat betreft een gepersonaliseerd kledingstuk. De klant kan in de meeste gevallen binnen korte tijd beschikken over zijn of haar bedrukte danwel gepersonaliseerde T-shirt, hoodie, sweater of cap. Oftewel, klaar terwijl u wacht. Het bedrukkingsproces vind plaats in de winkel zelf. Dit resulteert tot een “Open keuken” idee wat een extra beleving creëert voor de klanten.

 

 

Tevens is Wulterkens Customized Wear al jaren een vast adres voor bedrijven en organisaties. Zowel de ZZP’er als het midden/groot bedrijf kan terecht voor kleine en grote oplages aan bedrijfs of teamkledij. Zo ook beschikt Wulterkens Customized Wear over ervaren en creatieve DTP’ers die particulieren en bedrijven kunnen helpen aan een logo, T-shirtontwerp of andere grafische wensen. Al met al, het bedrijf voorziet velen van een representatieve uitstraling en/of huisstijl. Team Wulterkens is u graag van dienst.

Grand Opening Wulterkens Store

Ons Team
Edwin Wulterkens

Eigenaar – Grafisch Expert – Productie, Store & Operations Management

035-3020081

edwin@customizedwear.nl

Nadira Ramautarsing

Eigenaar – Marketing – Sales – Finance – Customer Service & General Management

035-3020081

nadira@customizedwear.nl