About
14982
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14982,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-14975,elementor-page elementor-page-14982

Creatief in Creëren

Wulterkens Customized Wear is in 2011 opgericht door Edwin Wulterkens & Nadira Ramautarsing. Het bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het personaliseren van textiel is ontstaan vanuit liefde voor het creëren van iets nieuws, unieks en persoonlijks en daarbij het bedienen van een constant groeiende markt. Elk bedrijf of organisatie heeft namelijk kleding nodig welke bijdraagt aan de algehele beleving en (professionele en herkenbare) uitstraling van het bedrijf of de organisatie.

 

Het bedrukken en verzorgen van T-shirts en overig textiel is natuurlijk iets wat door velen textielbedrukkers wordt aangeboden. Men zal dat grotendeels ook wel goed doen. Echter gaat Wulterkens Customized Wear net wat verder. Het verschil zit er in ons inmiddels ruim 10 jarenlange ervaring en creativiteit. Ons team heeft diverse expertises waardoor onze diensten verder gaan dan van anderen. Wij denken mee met de klant vanaf het ontwerp/ re-styling van logo’s en ontwerpen, selectie van de juiste kledingstukken en textielmerken, de juiste stoffen/materiaal voor duurzaam gebruik, kleuren, pasvorm etc. Kortom, alles wat bijdraagt tot een real-life visitekaartje welke volledig passend is aan de gewenste uitstraling en huisstijl van het bedrijf.

Niet zomaar hebben wij inmiddels een klantenbestand opgebouwd van klein tot grote, bekende bedrijven in ruimschoots alle branches, zijn wij het vaste adres van Gemeentes en overige organisaties en doen wij regelmatig projecten die voorbij komen op de Nederlandse Televisie. Wij durven dan ook gerust en met trots te zeggen dat wij hét adres zijn voor textiel bedrukking & bedrijfskleding in ’t Gooi en de randstand voor zowel grote als kleine oplagen. 

Wulterkens Customized Wear Store

Naast onze activiteiten voor bedrijven, is de Wulterkens Customized Wear Store geopend sinds 1 december 2016. De winkel heeft een oppervlakte van 150m2 en biedt een ruim assortiment aan high quality kleding, caps en tassen aan. Het concept van de winkel is om klanten te helpen met hun wens wat betreft een gepersonaliseerd kledingstuk en/of accessoires. Dit gebeurd ter plekke in de winkel en de klant kan zijn eigen idee tot leven zien komen op een kledingstuk door onze ‘’open keuken’’. Wij creëren de meest unieke cadeautjes of eigen creaties waar men nog jaren lang van kan genieten! In de meeste gevallen, beschikt de klant binnen een korte tijd over zijn of haar bedrukte danwel gepersonaliseerde T-shirt, hoodie, sweater of cap. Oftewel, klaar terwijl u wacht. 

 

Kwaliteit, Service, Duurzaamheid & Eeerlijkheid – Onze Kernwaarden

”Als je het doet, doe het dan goed” is de mindset van de hele Wulterkens family. Kwaliteit en Service zijn een keuze, en wij vinden het belangrijk dat bij die woorden, gelijk aan Wulterkens Customized Wear gedacht wordt (op gebied van Textielbedrukking uiteraard ;-)). Wij zijn niet alleen experts in ons vak, maar hebben plezier in ons werk, liefde voor het creëren en het optimaliseren van de beleving en representativiteit van onze klanten. 

Edwin en Nadira hechten een grote waarde aan de planeet zo min mogelijk te belasten aan hun hand. Zo werken wij voor Wulterkens Customized Wear alleen met textiel waarvan het gehele productie proces gecontroleerd wordt op dat deze op maatschappelijk verantwoorde en milieu vriendelijke manier verloopt. Deze standaarden kennen ook aanvullende eisen voor de veiligheid van werknemers en consumenten, sociale criteria en chemische residuen.*Tenzij de klant specifiek anders wenst.

Al met al, Wulterkens Customized Wear voorziet jong en oud, particulier en organisatie, van een representatieve, unieke uitstraling en/of (huis)stijl. 

Team Wulterkens is ook u graag van dienst! Voor vragen of om uw wensen te bespreken, neem gerust contact met ons op!