T-shirt Bedrukking ⋆ customizedwear.nl
58
page-template-default,page,page-id-58,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
T-Shirt Bedrukking

Al jaren bedrukken wij voor vele bedrijven, sportverenigingen en overige organisaties T-shirts en ander textiel. Hetzij voor een groot sportevenement, festival, promotiecampagne of andere evenementen waarbij herkenbaarheid belangrijk is, wij bedenken, bedrukken en verzorgen de shirts die passen bij uw project.

Zo ook kunnen wij kleinere opdrachten aannemen wanneer het gaat om kleding voor bijvoorbeeld: Vrijgezellenfeestjes, babyshowers, eenmanszaak of sportteams. Vooral de kleine en middelgrote sportscholen maken veel gebruik van de diensten van Customized Wear wanneer het gaat om T-shirtbedrukking.

Wij gaan als volgt te werk:

U neemt contact met ons op met uw wensen en wij beginnen met u mee te denken wat betreft mogelijkheden. Na de verschillende opties te hebben besproken maken wij vrijblijvend digitale opzetjes van hoe de t-shirts eruit komen te zien met de gewenste teksten en logo’s zoals besproken. Bij een akkoord gaan wij aan de slag met de bedrukking. 

Gezien wij een ruime ervaring hebben in en rondom de modebranche, mede vanwege onze eigen kledinglabels, is onze kennis groot wat betreft kwaliteit en duurzaamheid omtrent textiel. Vandaar wij het vanzelfsprekend vinden om te werken met kleding waar wij achter staan. Samen met de klant overleggen en brainstormen wij over welk T-shirt het beste past en functioneert om uitstraling en een eventuele boodschap optimaal over te brengen. Wij garanderen bij normaal gebruik een lange levensduur van uw product. 

 

Lees ook over onze andere diensten: Bedrijfskleding/Teamwear, Logo Ontwerp & Private Labeling

Een kleine selectie van onze t-shirt bedrukking opdrachten: