Private Labeling ⋆ customizedwear.nl
60
page-template-default,page,page-id-60,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
Private Labeling

Bent u van plan om een eigen label te beginnen, maar u wilt niet direct starten met grote producties en aantallen? Hierin kunnen wij u adviseren en helpen. Vanaf een t-shirt of andere kleding sample tot aan een oplage die past binnen uw budget, bij Customized Wear kunt u klein beginnen met uw t-shirtlijn of andere kledingprojecten. Denk bijvoorbeeld aan een eigen T-shirtlijn/label die u wilt aanbieden binnen uw sportschool of uw eigen webshop.

Wij gaan als volgt te werk:

U neemt contact met ons op met uw ideeën en wij beginnen met u mee te denken wat betreft mogelijkheden. U kunt kiezen tussen een groot scala aan textielmerken die wij kunnen omlabelen. Wij begeleiden u in dit proces aan de hand van uw specifieke wensen. Na de verschillende opties te hebben besproken maken wij vrijblijvend digitale opzetjes van hoe de kleding eruit komen te zien met de gewenste teksten en logo’s zoals besproken. Bij een akkoord gaan wij aan de slag met het bestellen van de kleding. Het is mogelijk om te beginnen met kleine aantallen per maatserie. 

 

Meer over onze overige diensten: Logo Ontwerp, T-Shirt Bedrukking, Bedrijfskleding/Teamwear.

Een kleine selectie van onze private labeling klanten/opdrachten: