OVER ONS ⋆ customizedwear.nl
19
page-template-default,page,page-id-19,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
Ons Team
13603700_1143030132424179_7717555228039512222_o

Eigenaar
Grafisch Expert / Productie & Operations Management
035-3020081
edwin@customizedwear.nl

Edwin Wulterkens

IMG_1930copy

Eigenaar
Sales/ Marketing/ Finance/ Customer Service & General Management
035-3020081
nadira@customizedwear.nl

Nadira Ramautarsing

Ons Verhaal

Customized Wear is in 2011 opgericht door Edwin Wulterkens & Nadira Ramautarsing. Het bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het personaliseren van textiel is ontstaan vanuit de interesse en creativiteit om een markt te bedienen die zeer groeiende is, vanwege het feit dat elk bedrijf of organisatie kleding nodig heeft waarmee men op een professionele manier herkend kan worden. Echter gaat Customized Wear net wat verder. Het bedrukken en verzorgen van  T-shirts en overig textiel is natuurlijk iets wat door velen T-shirt bedrukkers wordt aangeboden. Men zal dat grotendeels ook wel goed doen. Het verschil zit er echter in de ervaring en creativiteit van Customized Wear. De initiatiefnemers hebben meerdere expertises waardoor hun diensten verder gaan dan van anderen.

 

Zo zijn beiden al geruime tijd actief in de modebranche vanwege het opzetten van hun eigen kledinglabels. Zo ook wordt men door deze ervaringen regelmatig ingehuurd om kleine beginnende t-shirt – en kleding merken te assisteren en te helpen om van start te gaan. Van het ontwerpen van een hip design, tot aan de  daadwerkelijke t-shirt sampling hiervan, men heeft de ervaring en contacten.

 

Tevens is er genoeg creativiteit in huis wat betreft het ontwerpen of re-stylen van logo’s. De kennis van welke print en van wat voor materiaal deze zou moeten zijn is allemaal onderdeel van een groot geheel wat betreft professionaliteit en dienstverlening. Denk ook  aan aanvullende diensten zoals begeleiding omtrent promotie op Social Media tot aan het opzetten van een hippe kledinglijn die bestemd is voor uw personeel of eventuele verkoop. Het team van Customized Wear werkt met meerdere partijen samen om het beste resultaat te kunnen leveren voor onze klanten. Vele expertises die krachten bundelen om uit te blinken in resultaten. Vanwege de combinatie van onze contacten en de samenwerking hiervan behoort Customized Wear tot een van de meest creatieve en beste leveranciers van bedrijfskleding en gepersonaliseerde kleding.

Een goede zaak…
Edwin en Nadira hechten een grote waarde aan de planeet zo min mogelijk te belasten aan hun hand. Zo werken ze voor Wulterkens Customized Wear alleen met textiel waarvan de gehele productie proces gecontroleerd wordt op dat deze op maatschappelijk verantwoorde en milieu vriendelijke manier verloopt. Deze standaarden kennen ook aanvullende eisen voor de veiligheid van werknemers en consumenten, sociale criteria en chemische residuen.

Grand Opening Wulterkens Store

Eind 2016 hebben Edwin en Nadira besloten de bedrijvigheden uit te breiden in de vorm van een fysieke winkel. In de Wulterkens Customized Wear Store, gevestigd in de Gooische Brink Passage in Hilversum, komt zowel jong als oud aan z’n trekken op het gebied van gepersonaliseerde kleding. Naast textielbedrukking voor bedrijven en sportorganisaties, is het in de Wulterkens Store ook mogelijk om de particuliere consument te voorzien van een t-shirt, sweater, cap of tas met een eigen bedrukking naar wens. En dit klaar terwijl men wacht!

 

De klant komt dus binnen, kiest uit ons grote assortiment van high quality t-shirts, tops, sweaters, sportkleding, caps, kids en babykleding en of tassen. Men bespreekt wat er op bedrukt moet worden. Hetzij initialen, namen, tekst of een foto. Unieke ideeën, creaties en cadeaus komen tot stand. Wij gaan aan de slag en 15-20 minuten later loopt de klant met een ”one of a kind” product en een tevreden glimlach naar buiten. Daarnaast hebben wij ook een speciale kids corner, waar kids een tekening kunnen maken, welke ook bedrukt kan worden voor mama, papa, opa en oma. Wat ons onderscheidt van diverse webshops waar dit ook kan, is het feit dat men de kwaliteit van het kledingstuk eerst kan voelen, en het ook eerst kan passen. Zo kunnen wij onze klant tevredenheid garanderen!

 

When average is no option, we customize your wear

Lees alles over onze diensten en bekijk onze portfolio’s: T-Shirt Bedrukking, Bedrijfskleding & Teamwear, Logo Ontwerp, Private Labeling. Of shop de leukste t-shirts in onze webshop. Voor onze meest recente projecten en leuke actie’s, volg ons op onze Social Media: Facebook & Instagram.