Bedrijfskleding & Teamkleding - De Beste Textieldrukker van 't Gooi
425
page-template-default,page,page-id-425,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
Onze Diensten
teamkleding
T-Shirt Bedrukking
bedrijfskleding
Bedrijfskleding/ Teamwear
logo ontwerp
Logo Ontwerp
private labeling
Private Labeling
Waarom Customized Wear?
Snelle Service

Wij staan bekend om onze snelle levertijden van gemiddeld tussen de 7 en 10 werkdagen. Daarnaast kan men ook terecht voor spoed opdrachten, die wij binnen 1-3 dagen kunnen bewerkstelligen.

Maatwerk

We customize your wear. Wij denken mee met de uitstraling en huisstijl van uw bedrijf en creëren/ontwerpen met onze creativiteit een geheel gepersonaliseerde look. Daarnaast rekenen wij geen extra opstart- of opmaak kosten mits de logo's in goede bestanden worden aangeleverd.

Kleine & Grote Oplagen

In tegenstelling tot de meeste drukkers verwelkomen wij ook klanten die een kleine bestelling plaatsen, naast de reguliere grote oplagen. Bij ons kunt u al terecht vanaf 1 exemplaar

Kwaliteit & Expertise

Met inmiddels 6 jaar ervaring en een eigen private label bezitten wij alle skills, kennis en expertise om naar uw wens een kledingstuk te creëren van duurzame kwaliteit, met oog op details zoals een mooie pasvorm, functionaliteit en uitstraling. Tevens werken wij alleen met milieuvriendelijke textielmerken.